Ric Flair l-a invins si pe Triple H

HC Zalau – Oltchim Rm. Valcea
30 decembrie 2007
Derby la Zalau!
18 ianuarie 2008

Ric Flair l-a invins si pe Triple H

ztvRic Flair a ajuns la a treia victorie consecutivă din momentul în care i s-a comunicat că prima înfrângere pe care o suferă îi va pune capăt carierei.
După ce i-a învins pe Randy Orton, cu ajutorul lui Chris Jericho, şi pe Umaga, graţie unui count-out, Ric Flair a trecut şi de Triple H după un meci în care un cuvânt greu de spus a avut William Regal. Aflat în faţa unei înfrângeri care ar fi semnat finalul carierei, Ric Flair a fost atacat de William Regal şi a obţinut astfel victoria prin descalificarea lui Triple H.

 

Preţul plătit este unul enorm în condiţiile în care Triple H şi-a pierdut astfel dreptul de a participa la Royal Rumble şi a spera că poate obţine o şansă la titlul mondial.

Implicat într-o luptă cu Santino Marella, Jeff Hardy, principalul challenger la titlul deţinut de Randy Orton, a primit o lovitură dură în momentul în care fratele său, Matt Hardy, a fost lovit în cap şi în operaţia de apendicită de campionul WWE.

Un alt meci încheiat cu un No Contest a fost cel dintre Hornswoggle şi William Regal, managerul general al RAW-ului nefiind în stare să-l lovească pe micuţul Hornswoggle.

Beth Phoenix a câştigat un meci în trei cu Melina şi Mickie James pentru a-şi păstra centura de campioană, Ken Kennedy l-a învins surprinzător pe Shawn Michaels, iar Umaga a câştigat fără probleme un meci de calificare la Royal Rumble cu Hacksaw Jim Duggan.

Sursa "AMOS News" 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.