Selectionata parlamentarilor campioana la meciul de fotbal

Cupa Viitorul editia a VII-a in Zalau, turneul de copii si juniori
22 august 2011
Salajenii sunt asteptati la meciul de volei Romania-Olanda
24 august 2011

Selectionata parlamentarilor campioana la meciul de fotbal

Meciul dintre parlamentari si echipa invitatilor speciali s-a finalizat cu scorul de 4 la 2 pentru parlamentarii care au fost declarati campioni. Determinarea si pregatirea fizica si-a spus cuvantul, nationala parlamentarilor se pregateste de 2 ori pe saptamana,  participa

la competitii nationale lucru care s-a vazut. Dinu Iancu Salajeanu sustine, ca a fost un meci frumos, e o onoare sa joci cu oameni mari ca Adrian Bumbescu, Mihail Majearu,Dănuț Lupu, Daniel Prodan, Anton Doboș, Marian Savu, Vasile Jula si a fost un lucru deosebit ca zalauanii au avut in oras astfel de valori. Iata ce au declarat si ceilalti participanti la meci:

 

ANTRENOR: DANIEL SABOU, Clubul Sportiv Viitorul: A fost un meci ca oricare altul, felicit echipa cea mai buna si sper ca de la an la an competitia sa prinda tot mai bine.

Septimiu Turcas, primar Simleu : A fost interesant, chiar am fost invidios pe unii colegi, am tinut cu echipa cea mai buna.

Onorica Abrudan, subprefect Salaj: Este admirabila aceasta initiativa iar copii au fost incantati sa ii vada pe fostii fotbalisti.

SURPRIZA TURNEULUI !  luni de la orele 18,oo pe Stadionul Municipal Zalau a avut  loc meciul de fotbal dintre: SELECȚIONATA PARLAMENTARILOR si SELECȚIONATA INVITAȚILOR SPECIALI
SELECȚIONATA INVITAȚILOR SPECIALI:- Adrian Bumbescu, Mihail Majearu,Dănuț Lupu,Daniel Prodan,Anton Doboș,Marian Savu, ,Vasile Jula,Dinu Iancu Sălăjanu, Daniel Sabou, Vasile Filip, Nicu Moisi,Cornel Țîrlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *