Speculatii, Transferuri si … Milioane de euro

Etapa aII-a a Ligii I la fotbal editia 2007-2008
5 august 2007

Speculatii, Transferuri si … Milioane de euro

Datorita faptului ca de anul viitor campioana Romaniei va juca direct in grupele Uefa Champions League si coplesiti fiind de sumele fabuloase oferite de UEFA pentru echipele participante, granzii Ligii lui Mitica au mutat repede pe piata transferurilor, fiecare conducator incercand sa obtina semnatura unor jucatori cat mai importanti!

Steaua a anuntat prima bomba cu doua saptamani inaintea finalei Cupei Romaniei Timisoareana, Vali Badoi de la marea rivala Rapid a semnat un contract valabil pe 3 ani, avand un salar de 150.000 de euro pe sezon, in schimbul sau Becali a platit Rapidului 550.000 de euro ! Echipa din Bulevardul Ghencea a reusit sa mai transfere urmatorii jucatori: Gurita (Farul Constanta), Neaga (Seongnam), Vatca (Otelul Galati), Bicfalvi (Jiul Petrosani), Emeghara (Poli Timisoara). Adrian Ilie, noul manager general al “militarilor” a declarat ca in aceasta pauza competitionala vor sosi mai multi jucatori, dar numele acestora nu a fost dezvaluit presei!

Cristi Borcea impreuna cu fratii Becali (Victor si Giovani) au reusit sa aduca la Dinamo doi jucatori extrem de importanti compartimentului ofensiv Florin Bratu (Nantes) si Iannis Zicu (Inter Milano) ! Dinamo a dat o lovitura de marketing prin aducerea celor doi, deoarece si seful din Giulesti George Copos si-a dorit pe cei jucatori foarte mult, care se pare au luat “avionul” spre Stefan Cel Mare! In “groapa” au mai ajuns: Vali Nastase (Ascoli), Oprita (Steaua) si Predescu (Gloria Bistrita).

Ca si in sezonul trecut, CFR Cluj s-a axat mai mult pe piata portugheza cand a venit vorba de transferuri . Clujeni au reusit sa transfere 3 jucatori portughezi: Nuno Simoes, Andrea Leao, Amoreirinha si 2 jucatori care cocheteaza cu nationala: Gabi Muresan (Gloria Bistrita) si Eugen Trica (TSKA Sofia). Conducerea din Gruia l-a convins pe Ioan Andone sa preia fraiele echipei in sezonul urmator

Principala achizitie a formatiei din Giulesti este antrenorul Cristiano Bergodi, in sezonul trecut principal la CFR Cluj. La Rapid au ajuns cu certitudine doar 2 jucatori Bozovic si Boya din campionatul sarbesc!

Schimbari importante s-au mai petrecut la Vaslui unde antrenor prinicipal este Dorinel Munteanu si la Unirea Urziceni unde a fost instalat in fotoliul de presedinte Mihai Stoica, fostul manager general din Ghencea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *