Știați că avem în Sălaj un copil de aur la tenis de câmp?

La sala de fitness Dracula Gym dezinfectam zilnic chiar si in timpul antrenamentelor
30 octombrie 2020
Un popor bolnav este mai usor de condus
16 noiembrie 2020

Știați că avem în Sălaj un copil de aur la tenis de câmp?

Patrik are nevoie de ajutorul nostru să ajungă la una dintre cele mai importante competiții din lume, la care s-a calificat ca reprezentant al României. Patrik și părinții lui mai au nevoie de 2000 de euro pentru ca micuțul sălăjean să poată reprezenta țara noastră la turneul internațional organizat de academia de tenis a lui Rafael Nadal din Mallorca, Spania.

🙏 𝗖𝗮̂𝗻𝗱 𝘃𝗮̆ 𝘀𝗼𝗰𝗼𝘁𝗶𝘁̦𝗶 𝗯𝘂𝗴𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗽𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗮, 𝘃𝗮̆ 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗹𝘂𝗮𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗹𝗰𝘂𝗹 𝗼 𝗱𝗼𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗮̆ 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝘁̦𝗮̆.

ℐ𝒶𝓉𝒶̆ 𝓅ℴ𝓋ℯ𝓈𝓉ℯ𝒶 𝓁𝓊𝒾 𝒫𝒶𝓉𝓇𝒾𝓀 𝒟𝒶𝓋𝒾𝒹 ℬℴ𝓁𝒹𝓊𝓉̦:

🎾 Are 10 ani și practică tenisul de câmp de la vârsta de 8 ani. Antrenorul lui este Sergiu Carp de la clubul ACS Sergiu Carp Tennis Club. Se antrenează cu Sergiu de un an și jumătate, timp în care a obținut rezultate remarcabile. Vorbim despre nu mai puțin de 12 turnee câștigate la categoria de 10 ani și acestea doar pe parcursul ultimului an competițional.

🎾 În același timp a început să participe și la categoria de 12 ani, unde, din 4 turnee jucate, a reusit deja să câștige 3.

🎾 Unul dintre cele mai bune rezultate a fost câștigarea turneului Kinder Joy Masters by FRT de la București, organizat de Federația Română de Tenis, turneu al cărui premiu este mândria de a reprezenta România la unul dintre cele mai importante turnee internaționale, organizat de academia de tenis a lui Rafa Nadal din Mallorca, Spania. Este un lucru extraordinar ca un copil din Sălaj să reprezinte țara într-o competiție unde vor participa copii reprezentând peste 30 de țări din lume.

🎾 Pentru a îndeplini dorința lui Patrik este nevoie de un efort financiar deosebit, deoarece Federația Română de Tenis suportă doar o parte dintre cheltuielile sportivului, restul trebuind să fie resurse proprii. Este vorba despre un efort de aproximativ 2000 de Euro.

🎾 Părinții lui Patrik fac eforturi mari pentru a-l susține pe băiatul de aur. Cheltuielile pentru activitatea competițională a micului sportiv se ridică la aproximativ 7000 de lei pe lună.

🎀 𝗦̦𝘁𝗶𝗺 𝗰𝗮̆ 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝘃𝗿𝗲𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗴𝗿𝗲𝗹𝗲, 𝗱𝗮𝗿 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗸 𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶, 𝗹𝗮 𝗳𝗲𝗹 𝗰𝘂𝗺 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮̂𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝗶 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗶 – 𝗲𝘅𝗲𝗺𝗽𝗹𝗲 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗲𝗶. 🎀

👉 Îl poți susține donând aici: RO45BTRLRONCRT038695000C, titular Platforma România 100, cu mențiunea: 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗸 (cod SWIFT: BTRLRO22)

impreuna #pentruPatrik #suntemfapte #performa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *