Una din cele mai mari Gale de Box Profesionist pe 24 Mai la Zalău și 2 titluri IBA International-Florian Fighting Championship 1

Andrei Florian revine în ring la București pe 5 Aprilie în promoția Cobzaru Fight Championship
10 martie 2024
Andreea a slăbit 4cm la talie din prima luna la sala Dracula Gym
18 martie 2024

Una din cele mai mari Gale de Box Profesionist pe 24 Mai la Zalău și 2 titluri IBA International-Florian Fighting Championship 1

ESTE OFICIAL! PE 24 MAI LA SALA SPORTURILOR „GHEORGHE TADICI” ZALĂU are loc ÎN PREMIERĂ prima ediție „FLORIAN FIGHTING CHAMPIONSHIP”, prima promoție de sporturi de contact locală. Totodată, prima gală de BOX PROFESIONIST organizată în SĂLAJ. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv „Florian Fighting Sport” (FLORIAN CRISTINEL- PREȘEDINTE și FLORIAN ANDREI- VICE- PREȘEDINTE) împreună cu PRIM VICEPREȘEDINTELE LIGII PROFESIONISTE DE BOX PLOSCA VIOREL, care va și Superviza gala. Vor fi 10 meciuri de box profesionist cu boxeri de top la nivel mondial. Main-Eventul va fi Sălăjeanul nostru, Andrei Cristian Florian, care va boxa pentru PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA SĂLAJULUI PENTRU UN TITLU ÎN BOXUL PROFESIONIST, pentru centura IBA International (International Boxing Association) Super Middleweight. IBA se află în topul celor 5 organizații mondiale ale boxului profesionist, FLOYD MAYWEATHER JR. și OSCAR DE LA HOYA, fiind printre boxerii care au luptat pentru un asemenea titlu.
Co-MainEventul galei este constituit din lupta dintre multiplul campion, Challenger pentru WBC International în Dubai, Daniel Buciuc (12-1-0) și Sud Americanul Pablo Mendoza (13-13-0) din Nicaragua.
Al treilea sportiv anunțat este campionul Tamer Mahgoub (4-0-0), sportivul român cu origini Africane, care va boxa în premieră pentru centura promoției, FFC (Florian Fighting Championship) într-un Super Fight International.
Ion Mihai Desrobitu (8-0-0) este de asemenea prezent, și își dorește un loc în primii 100 boxeri ai lumii la categora Light Heavyweight.
Pe lângă meciuri, multe personalități importante și-au anunțat prezența. Stephane Cabrera VICEPREȘEDINTELE FORULUI MONDIAL IBA și PREȘEDINTELE EBU (EUROPEAN BOXING UNION)
Gala va fi televizată, iar BILETELE PENTRU GALĂ SE VOR PUTEA ACHIZIȚIONA ATĂT ONLINE CÂT ȘI FIZIC ÎN LUNA APRILIE. Organizatorii promit că va fi UNA DINTRE CELE MAI MARI ȘI IMPORTANTE GALE DIN ROMÂNIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *