Vezi: Ce a declarat presedintele CS Oltchim despre vandalizarea autocarului

FC Zalau, codasa in Seria a V-a
10 septembrie 2012
REDUCERE de pret la sala de FITNESS DRACULA GYM
17 septembrie 2012

Vezi: Ce a declarat presedintele CS Oltchim despre vandalizarea autocarului

Autocarul echipei de  handbal a Oltchimului a fost vandalizat in cursul noptii de marti spre miercuri in Zalau. Pentru ca in

parcarea hotelului nu a putut fi lasat deoarece era aglomerata autocarul echipei din Ramnicu Valcea, a fost parcat in fata hotelului unde fetele erau cazate. Dimineata au primit vestea ca autocarul a fost inscriptionat cu spray rosu cu  literele echipei HC Zalau.

Presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat echipei ZTV: Ma surprinde total gestul , sunt convins ca clubul din Zalau nu este implicat. Din pacate cei care au facut acest lucru fac rau echipei din Zalau si imi pare rau de eforturile pe care acestia le-au facut ca relatia dintre cele doua cluburi sa fie buna. Noi am venit sa jucam, ne obliga regulamentul, competitia, dar ca sa extindem lupta in afara este peste puterea noastra de intelegere. Pana la urma ambele cluburi lupta pentru imaginiea sportului romanesc, noi vrem sa castigam trofeul si impreuna cu HC Zalau am facut sa se vorbeasca pozitiv despre Romania.
Cat despre situatia OTCHIMULUI in momentul de fata speram ca se vor gasi investitori sa sprijine sportul de performanta romanesc, firma care va cumpara Oltchimul  sper sa doreasca sa investeasca in continuare in sport. Ma impresionat ca un investitor din fotbal Gigi Becali, sa vrea sa investeasca in handbal dar sa speram ca nu se a ajunge acolo.

Tincuta Dumuta, purtator de cuvant politia Zalau
: Politistii au constatat ca autocarul a fost vopsit cu spray in cursul noptii. Acesta se afla parcat in fata hotelului nu in parcarea pazita. Exista un cerc de suspectii, cercetariile continua pentru stabilirea cu exactitate a acestora.

„E regretabil si ne disociem in totalitate de ei”, a declarat Gheorghe Tadici, despre incidentul care a avut loc.

Daca vor fi gasiti vinovati, suporterii infocati ai echipei HC Zalau, risca sa faca inchisoare de la o luna la 3 ani. Autocarul echipei din Ramnicu Valcea a fost recent vopsit iar costurile au ajuns la 7000 de lei. Din fericere exista asigurare CASCO, care sa acopere  paguba.
Meciul intre cele doua echipe va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 18,00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *