ztv
Rusia a invins Olanda
22 iunie 2008
I.S.U. Salaj ocupanta locului I
5 iulie 2008

Volei ISUConform prevederilor "Calendarului cu principalele activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2008" al M.I.R.A în perioada 22.06 – 29.06.2008 echipa de volei a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj, a participat la Piatra Neamţ la faza finală a campionatului de volei.

     La campionat au participat 11 echipe din structurile M.I.R.A care au fost repartizate în două grupe valorice.

     În urma desfăşurării meciurilor, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a jucat finala împotriva Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, adjudecându-şi locul 1.

     Echipa ce a reprezentat inspectoratul sălăjean a fost compusă din: Gale Gavril, Chichişan Adrian, Păun Andrei, Ostvath Sandor, Şomoi Gabriel, Stoica Radu, Verdeş Ciprian, Rada Adrian şi Lazăr Marius.  

     Conform calendarului sportiv al Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România (A.S.P.R.) în perioada 03.07 – 04.07.2008 echipa de volei a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj, va disputa etapa zonală a campionatului de volei, Cupa „A.S.P.R.”, ediţia a II-a care se va desfăşura în municipul Zalău. La competiţie vor participa echipele inspectoratelor din Harghita, Mehedinţi, Neamţ şi Sălaj.

        Jocurile se vor desfăşura la sala de sport Avram Iancu începând cu orele 10.00.

Slt. Jacodi Lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *