ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA LA TREI SOCIETĂȚI COMERCIALE

PESTE 350 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE EMISE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI ÎN ULTIMELE 72 DE ORE
7 martie 2023
Rezultatele acțiunilor de control tehnic în trafic efectuate de Registrul Auto Român în anul 2022
10 martie 2023

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA LA TREI SOCIETĂȚI COMERCIALE

Trei societăți comerciale au fost verificate ieri de polițiștii de imigrări din Constanța.

Au fost depistați în timp ce desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă trei bărbați din Turcia, aflați în situații ilegale.

La data de 6 martie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au verificat trei societăți comerciale, cu domeniul de activitate construcții civile.

Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost depistați, în situații ilegale, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 47 de ani, din Turcia, care desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă.

Pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 30 de zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, reprezentanții societăților comerciale a fost au fost invitați la sediul structurii de imigrări în vederea continuării verificărilor.

Inspector principal de poliție CRISTEA Maria-Sorina – purtător de cuvânt INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *