BĂRBAT DIN AFGANISTAN LUAT ÎN CUSTODIE PUBLICĂ

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene dă startul apelurilor de proiecte pentru două dintre măsurile dedicate eficienței energetice
11 octombrie 2022
ANUNŢ DE PARTICIPARE: PROGRAMUL NAȚIONAL – FONDUL PENTRU AZIL, MIGRAȚIE ȘI INTEGRARE, FAMI/22.02
12 octombrie 2022

BĂRBAT DIN AFGANISTAN LUAT ÎN CUSTODIE PUBLICĂ

Polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Ilfov au introdus ieri în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni un cetățean străin returnat din Germania în baza Regulamentului Dublin. La ieșirea din țară, pe numele acestuia va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii de imigrări au preluat de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni un bărbat de 19 ani, din Afganistan, care a fost returnat din Germania în baza Regulamentului Dublin.

Pe numele cetățeanului străin a fost emisă decizie de returnare sub escortă, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introdus Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Inspector principal de poliție CRISTEA Maria-Sorina – purtător de cuvânt INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.