Campania „Bun-Simt Turistic” la Sfinxul din Bucegi

Pădurar ucis în timp ce încerca să prevină o tăiere ilegală
17 octombrie 2019
ATENTIE 137 DE PERSOANE AU DECEDAT!
28 octombrie 2019

Campania „Bun-Simt Turistic” la Sfinxul din Bucegi

Duminica, 20 octombrie, in cadul campaniei civice „Bun-Simt Turistic”, Sfinxul din Bucegi a fost inconjurat de un gard de protectie

impotriva actiunilor iresponsabile ale turistilor care aleg sa se se catare pe acest obiectiv natural, dar si pentru a  preintampina eventualele accidente care ar putea sa apara in urma escaladarii Sfinxului.

 

In semn de respect pentru acest simbol al Romaniei: Sfinxul din Bucegi, la acest eveniment au luat  parte si membrii trupei Zdob si Zdub care s-au alaturat si sustin indeaproape campania civica Bun-Simt Turistic. Membrii trupei au transmis un apel la bun-simt si i-au incantat pe cei prezenti cu un miniconcert chiar la baza Sfinxului.

Va reamintim ca Bun-Simt Turistic este o campanie-apel la bun-simt si comportament responsabil fata de natura care isi propune o alianta de bun-simt intre societatea civila, institutiile Statului, persoane publice, artisti si vedete din Romania  care militeaza impreuna pentru o natura curata prin mesaje educative lansate prin intermediul media precum si printr-o serie de actiuni concrete care au ca scop constientizarea populatiei de a avea un comportament adecvat fata de comorile naturale ale tarii noastre.

Actiunea de duminica, 20 octombrie,  face  parte dintr-o serie de evenimente si actiuni  viitoare care au ca scop transmiterea catre public a unui apel coerent la bun-simt si comportament responsabil in natura. In acest moment, suntem in etapa in care lucram la identificarea problemelor din teren pentru a putea elabora un plan de actiune unitar pentru toate parcurile naturale si orasele turistice din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *