Cod portocaliu de vreme rea în Romania

Al optulea pacient decedat din cauza coronavirusului venise din Italia
24 martie 2020
226 de persoane nu au respectat perioada de autoizolare
24 martie 2020

Cod portocaliu de vreme rea în Romania

Atenție, cod portocaliu de vreme rea în județele Mehedinți, Dolj și zona montană a județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj !
Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 24.03.2020, o, avertizare de cod portocaliu pentru azi, 24.03.2020, în intervalul orar 11:00 – 20:00, ce vizează ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă consistent și viscol.în județele Mehedinți, Dolj și zona montană a județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj.
Facem apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.
Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.
CNAIR S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *