DOI BĂRBAȚI DIN ALBANIA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

PESTE 20 DE DECIZII DE RETURNARE EMISE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN CONSTANȚA
25 octombrie 2022
PATRU CETĂȚENI STRĂINI, ÎNDEPĂRTAȚI SUB ESCORTĂ
26 octombrie 2022

DOI BĂRBAȚI DIN ALBANIA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI

Polițiștii de imigrări din Caraș-Severin au depistat la sfârșitul săptămânii trecute doi străini în situații ilegale. Pe numele acestora, polițiștii au emis decizii de returnare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 400 de lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Caraş–Severin au desfăşurat la data de 23 octombrie a.c. o acțiune în cooperare cu polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse au fost depistați cu ședere ilegală doi bărbați, de 43, respectiv 45 de ani, ambii din Albania, care la expirarea perioadei legale de ședere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre și nu au efectuat demersuri pentru reglementarea dreptului de ședere.

Ca urmare a celor constatate, pe numele acestora, polițiștii de imigrări au emis decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României, precum și sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de 400 de lei.

Comisar de politie Maria Dospinescu și Inspector principal de politie Maria Cristea

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.