MIHAELA A DISPARUT! VA RUGAM DISTRIBUITI!

POLIȚISTUL ZILEI
10 octombrie 2017
LARISA A DISPARUT! VA RUGAM DISTRIBUITI!
13 octombrie 2017

MIHAELA A DISPARUT! VA RUGAM DISTRIBUITI!

Poliţiştii caută o minoră care a plecat de acasă, din localitatea

Tarcău, şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că BANTAŞ MIHAELA MARIA,  de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Tarcău, în seara zilei de 6 octombrie a.c., şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,57 m , greutate 50 kg, păr vopsit roşcat, lung până la umeri, faţă rotundă, ochi căprui ( pleoapă alungită de tip asiatic).

La data plecării, minora era îmbrăcată cu cămașă din pânză de culoare roşie, blugi bleu deschis, cu dungi albe și purta pantofi tip sport  albi, din imitaţie de piele, cu un trandafir roşu pe partea exterioară a ambilor pantofi.

 

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *