PATRU CETĂȚENI STRĂINI PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII PENTRU IMIGRĂRI DE LA SECTORUL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ PETEA

ANUNŢ DE PARTICIPARE: PROGRAMUL NAȚIONAL – FONDUL PENTRU AZIL, MIGRAȚIE ȘI INTEGRARE, FAMI/22.02
12 octombrie 2022
TREI DECIZII DE RETURNARE EMISE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN SUCEAVA PE NUMELE UNOR CETĂȚENI DIN TURCIA
13 octombrie 2022

PATRU CETĂȚENI STRĂINI PRELUAȚI DE POLIȚIȘTII PENTRU IMIGRĂRI DE LA SECTORUL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ PETEA

Patru cetățeni străini din Etiopia, India și Bangladesh, bănuiți de tentativă, respectiv trecere frauduloasă a frontierei de stat, au fost preluați zilele trecute de polițiștii de imigrări din Satu Mare, de la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pentru continuarea verificărilor și luarea măsurilor ce se impun.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Satu Mare au preluat de la Sectorul Poliției de Frontieră Petea patru cetățeni străini, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, doi din India, unul din Etiopia și unul din Bangladesh, bănuiți de tentativă, respectiv trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Trei dintre aceștia au solicitat accesul la procedura de azil. Pe numele celui de-al patrulea a fost emisă decizie de returnare sub escortă, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Arad.

Inspector principal de poliție CRISTEA Maria-Sorina – purtător de cuvânt INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.