Procuror sef DIICOT suspendat din functie

Intalnirea ministrului Justitiei cu ambasadorul Italiei
13 ianuarie 2013
PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN RETINUT DE DNA
11 februarie 2015

Procuror sef DIICOT suspendat din functie

CSM

În şedinţa din data de 24 noiembrie 2014, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea

din funcţie a doamnei Bica Alina Mihaela, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, ca urmare a luării faţă de aceasta a măsurii arestării preventive.

 

Totodată, Secţia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii a dispus încetarea activităţii doamnei Bica Alina Mihaela la DIICOT şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unitate de parchet de unde provenea, ca urmare a cererii formulată de către aceasta.

Hotărârea Secţiei pentru procurori a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 62 alin. (1) lit. a¹ şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + seventeen =