Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Salvați Copiii

Declarația pe proprie răspundere valabilă pe parcursul stării de alertă, a fost actualizată
15 mai 2020
Românii au dăruit 250.000 kWh pentru cei afectați de epidemia de Coronavirus
18 mai 2020

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Salvați Copiii

Criza creată de Covid-19, ne-a arătat că sistemul medical românesc este încă o dată depășit și că nu poate face față de unul singur unei pandemii. Organizația Salvați Copiii este în continuare lângă medicii din prima linie pe care îi sprijinim de 9 ani.
Iată ce am reușit, cu sprijinul susținătorilor noștri, în peste 9 ani:
Am dotat 96 de maternități, secții de nou-născuți și de pediatrie, din toată țara cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supraviețuirea a peste 72.000 de copii.
Până în acest moment 42 de unități medicale și de îngrijire pacienți și 79 de cabinete de medicină de familie au primit echipamente de protecție și aparatură performantă. Peste 5.000 de cadre medicale au fost astfel sprijinite în lupta contra pandemiei cu 169.302 echipamente și materiale medicale indispensabile.
Am oferit servicii medico-sociale în 59 de comunități rurale defavorizate din 14 județe pentru: 46.595 de beneficiari: gravide, mame, copii 0-5 ani.
Toate aceste lucruri sunt posibile prin implicarea companiilor și a persoanelor fizice. Unul dintre mecanismele care ne ajută să achiziționăm aparatură medicală și echipamente de protecție este și formularul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit al persoanelor fizice.
În acest sens, vă solicităm sprijinul în promovarea campaniei de informare privind posibilitatea de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit către Organizația Salvați Copiii, pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare supraviețuirii copiilor. Formularul se mai poate depune până la 30 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *