Referitor la scurgere masivă de diferite tipuri de gaze periculoase chiar lângă o benzinărie

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS APROXIMATIV 600 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE
18 septembrie 2023
PESTE 1.400 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE ȘI PESTE 1.000 DE DECIZII DE RETURNARE AU FOST EMISE ÎN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL
26 septembrie 2023

Referitor la scurgere masivă de diferite tipuri de gaze periculoase chiar lângă o benzinărie

Referitor la incidentul care a dus la starea de alertă în localitatea Supuru de Sus, jud. Satu Mare, unde s-a detectat erupție de apă termală sub formă de „gheizer” cu scurgere masivă de diferite tipuri de gaze periculoase chiar lângă o benzinărie, în timpul lucrărilor de curățare a unui puț mai vechi, zona a fost închisă pe o suprafață de 800 de metri, iar circulaţia oprită pe două drumuri naţionale.

Compania STILO EVORA a acordat suportul logistic pentru prepararea fluidului (noroiului) de foraj necesar la închiderea (doparea) sondei respective din localitatea Supuru de Sus. Materialul necesar a fost preparat în stația proprie din Suplacu de Barcău cu sprijinul specialiștilor companiei STILO EVORA, care de altfel, a pus la dispoziție vidanja pentru transportul la locația unde era erupția sondei, prin urmare pericolul a fost anihilat complet și zona eliberată de restricții. Această acțiune specială, compania STILO EVORA a făcut-o cu titlu de gratuitate, cu gândul la evitarea unei catastrofe….

Noi compania STILO EVORA, în caz de nevoie suntem în continuare la dispoziție 24h cu specialiștii, logistica, experiența și toate resursele noastre pentru rezolvarea unor astfel de situații.

STILO EVORA suntem total în slujba mediului, ne menținem poziția în topul furnizorilor de servicii în managementul deșeurilor pe piața din România, cu extindere pe piața internațională̆. Oferim servicii totale de managementul deșeurilor: ecologizare, tratare, colectare, transport și valorificare/ eliminare finală a deșeurilor periculoase și nepericuloase rezultate din construcții și extracții petroliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *