I.S.U. Salaj ocupanta locului I

Volei ISU
Volei ISU Salaj
1 iulie 2008
Aparate de fitness
Slabeste cu noi
13 iulie 2008

I.S.U. Salaj ocupanta locului I

ztvConform calendarului sportiv al Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România (A.S.P.R.) în perioada 03.07 – 04.07.2008 echipa de volei a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj, a disputat etapa zonală a campionatului de volei, Cupa „A.S.P.R.”, ediţia a II-a care se s-a desfăşurat în municipul Zalău. La competiţie au participat echipele inspectoratelor din Harghita, Mehedinţi, Neamţ şi Sălaj.

        Jocurile s-au  desfăşurat la sala de sport Avram Iancu începând cu orele 10.00.

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Porolissum al judeţului Sălaj şi-a adjudecat prima poziţie câştigând toate meciurile disputate.Următoarele poziţii le-au revenit în ordine: Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă "Petrodava" al judeţului Neamţ, Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă "Oltul" al judeţului Harghita şi Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă "Drobeta" al judeţului Mehedinţi. Echipa ce a reprezentat inspectoratul sălăjean a fost compusă din: Gale Gavril, Chichişan Adrian, Păun Andrei, Ostvath Sandor, Şomoi Gabriel, Stoica Radu, Verdeş Ciprian, Rada Adrian.

          Primele 2 echipe clasate s-au calificat la faza finală a competiţiei care se va desfăşura in municipiul Buzău în luna octombrie. La festivitatea de premiere au luat cuvântul Col. Labo Gheorghel şi Lt. Col. Gale Gavril care au felicitat echipele pentru participare si pentru jocul prestat astfel campionatul dovedindu-se un real succes.Echipele participante au primit cupe şi diplome.

Slt.
                Jacodi Lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *