Slabeste cu noi

I.S.U. Salaj ocupanta locului I
5 iulie 2008
Jandarmeria Salaj
Cupa de Vara la minifotbal
9 august 2008

Slabeste cu noi

Aparate de fitnessVa propunem o varianta de a va imbunatatii conditia fizica, o metoda excelenta de a scapa de kilogramele in plus, si de ce nu… un stil de viata.

Intr-o ambianta placuta si relaxanta , gandita special pentru a va scapa de stresul si rutina zilnica, va oferim posibilitatea de a va mentine corpul si mintea intr-o forma excelenta.
Vino la sala de TAE-BO, aerobic, fitness & bodybuilding  Hercules Gym, intr-o atmosfera prietenoasa, unde te asteptam cu programe pentru acumulare de masa musculara, programe pentru definire sau slabire. Aparatura noua, instructori specializati, suplimente proteice sau pentru arderea grasimilor si un orar lejer completeaza calitatea serviciilor noastre. La Hercules Gym gasesti cei mai buni instructori din Salaj pe aerobic(Anca), taebo(Anca Parau),  programe de antrenament cu greutati si Fitness ( Arnold Schlachter ).
Hercules Gym va pune la dispozitie o sala cu dotari complete pentru gimnastica aerobica si fitness cu instructori calificati.Exercitiile fizice va ajuta sa aratati si sa va simtiti foarte bine, va permite sa fiti plini de energie, sa cresteti eficienta mentala si sa va bucurati cat mai mult de viata.Fitness-ul reprezinta un antrenament de forta care intareste si confera o conditie buna a sistemului muscular scheletic, marind tonusul, rezistenta muschiilor si fortificand sistemul osos, tendoanele si ligamentele.Hercules gym va ofera: gimnastica aerobica: – Fortifica muschii; – Usurinta in miscare; – Incredere in sine; Cu ce ne ajuta, medical, gimnastica aerobica: – intareste muschii spatelui, recuperare si intretinere pt. Coloana vertebrala,imbunatateste conditia fizica generala si conditia fizica a gravide, starea de sanatate la menopauza, calitatea vietii celor cu asm, imbunatateste calitatea vietii diabeticilor , previne obezitateasi reduce colesterolul total de asemenea previne cancerul de colon, uter, prostate, san, imbunatateste capacitatea cardio-respiratorie, ajuta osificarea de calitate(densitatea osoasa, imbunatateste calitatea vietii celor cu SIDA, imunitatea in general, previne racelile commune, imbunatateste calitatea somnului. Se recomanda de la varsta minima 10 ani, minim o ora/saptamana pt. intretinere si intarirea organismului. Incaltaminte sport, colanti/trening – cu alte cuvinte, imbracaminte si incaltaminte usoara, curata, care sa asigure usurinta in miscare si sa permita corpului sa transpire.
TAE-BO este o ultima moda in materii de exercitii fizice, o combinatie intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Intr-o ora de antrenament "se ard" cam 500 – 800 de calorii, comparativ cu 300 – 400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic. Acest "sport" imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos. Nu este un sport pentru persoanele sedentare si nici chiar cei activi nu pot incepe direct cu exercitiile de Tae-Bo, pana nu trec prin cele de aerobic. Tae-Bo mai seamana si cu exercitiile de arte martiale, insa nu este un curs de autoaparare. Exercitiile cu un grad mai mare de dificultate, care implica lovituri inalte de picior si sarituri, sunt caracterizate de o mare solicitare a intregului corp si sunt cele care te vor ajuta sa arzi calorii. Tae-Bo poate fi un antrenament cardiovascular, cand este practicat corect.
FITNESS Incepand cu varsta de 10 ani, este recomandat oricui, femeie sau barbat, copil sau matur. Caracteristici: – conditie fizica generala, se abordeaza anumite parti ale corpului in functie de preferinte, indiferent de conditia fizica a clientului, de varsta, cerintele de antrenament se regleaza in functie de varsta, conditia fizica, calitati sportive si preferinte, se abordeaza atat incapatorii cati si sportivii de performanta pe parti ale corpului.

Clubul Tineretului, etaj 1

Luni pana vineri de la 14 la 22

Sambata de la 14 la 20

Doar 50 de lei pe luna 

Va asteptam cu drag 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *