Bibliovacanța, o nouă ediție de poveste

Cel mai bun colegiu de artă din Belarus este interesat să stabilească contacte și să coopereze cu școli/ colegii de artă din România
18 iunie 2024
DEOCHIUL, DESCÂNTĂTOAREA ȘI ARDELENII. FILMUL UNEI BOLI UCIGĂTOARE
21 iunie 2024

Bibliovacanța, o nouă ediție de poveste

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj, dă startul celui mai așteptat program pentru copii: Bibliovacanța 2024!
„Ne bucurăm că și în acest an putem oferi copiilor o vară de poveste!”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Bibliovacanța este proiectul nostru de suflet, așa că am pregătit o mulțime de activități atractive, care să îi determine să iubească și mai mult biblioteca, dar și să îi ajute să-şi descopere talentele, aptitudinile, să se cunoască mai bine, să comunice cu cei din jur sau să facă parte dintr-o echipă”, a adăugat managerul BJS.
Dacă ai între 7 și 12 ani, te așteptăm alături de noi, începând cu1iulie, în zilele de marți, joi și vineri, între orele 10,00-12,00! Ți-am pregătit cărți și personaje de poveste, ateliere și workshop-uri, jocuri, filme și multe alte surprize.
Accesul la Bibliovacanța 2024 se face pe bază de înscrieri, în limita a 30 de locuri! Informații suplimentare la numerele de telefon: 0260/632941 sau 0745/878893.
Taxa de participare: 25 lei/copil/săptămână, care se va achita la începutul săptămânii.
Bibliovacanța – Biblioteca de idei se desfășoară în perioada 1 iulie- 31 august 2024. Vă așteptăm cu drag la bibliotecă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *