Conferințele Caiete Silvane online continuă joi, 1 octombrie 2020

La Editura „Caiete Silvane”, în colecția „Poesis”, a apărut, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cartea Lădoi (Padláda) de Thököly Vajk
23 septembrie 2020
Destinul – timpul, gândurile, faptele
28 septembrie 2020

Conferințele Caiete Silvane online continuă joi, 1 octombrie 2020

Conferințele Caiete Silvane online continuă joi, 1 octombrie 2020, de la ora 18, pe conturile de facebook și youtube ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și ale revistei „Caiete Silvane”. Managerul instituției și redactorul-șef al revistei„Caiete Silvane”, Daniel Săuca, vă propune tema „Pandemie și cultură”. O temă de actualitate, marcată simbolic de împlinirea, la 1 octombrie 2020, a 10 ani de existență ai Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. O instituție de cultură în subordinea Consiliului Județean Sălaj ce are, de la înființare, secția de conservare și promovare a culturii tradiționale, Ansamblul folcloric „Meseșul”, Școala Populară de Arte și Meserii, revista și editura „Caiete Silvane”. 10 ani: un moment de sărbătoare dar și un prilej de interogații despre destinul instituțiilor de cultură, culturii instituționalizate în pandemie. 
Daniel Săuca (n. 1973), scriitor, manager cultural, publicist, editor. Manager al CCAJS din 1 octombrie 2010; redactor-șef al publicației „Caiete Silvane” din februarie 2005. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj, al Cenaclului literar „Silvania” și al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *