Lansarea cărții, “CU LOGANUL ÎN SIBERIA ȘI ASIA CENTRALĂ”

Jazz la Centru Lucian Ban & Alex Harding: Dark blue
27 noiembrie 2023
Producția de sfârșit de an a claselor de folclor ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj
1 decembrie 2023

Lansarea cărții, “CU LOGANUL ÎN SIBERIA ȘI ASIA CENTRALĂ”

Vă invităm la lansarea cărții, “CU LOGANUL ÎN SIBERIA ȘI ASIA CENTRALĂ”, 29.11.2023, la RED HAT YARD, Piața Libertății nr. 18, Satu Mare, ora 18:00, intrarea liberă, oferind publicului oportunitatea de a întâlni autorul, binecunoscutul explorator sătmărean Bertici Attila și de a descoperi o lucrare super captivantă pentru iubitorii de literatură și aventură..
Cei care nu au posibilitatea să ajungă la Satu Mare, pot participa la lansarea cărții pe canalul YouTube Bertici Attila, 28 noiembrie, ora 19:00, unde o să dăm start comenzilor pe webpage. 
Sătmărenii Bertici Attila și Bertici Norbert  (tată și fiu), au pornit în prima lor expediție îndrăzneață “HELLO SIBERIA SATU MARE – VLADIVOSTOK”. Îmbarcați într-un autoturism Dacia Logan, timp de 40 de zile ei au parcurs aproape 30.000 de kilometri și au trecut prin 16 țări pentru a ajunge în Vladivostok, ținta finală a expediției.
Reamintim că, Bertici Attila și Bertici Kinga, au dat startul la a doua expediție unică: SATU MARE – OYMYAKON SIBERIA – cel mai friguros punct din lume. Au făcut peste 25 000 kilometri, în 40 de zile, temperaturi de până la -65 de grade Celsius, condiții extreme! Două persoane și o Dacia Duster! Acesta este primul echipaj românesc, care a ajuns în plină iarnă în cel mai friguros punct din lume.

https://www.facebook.com/BerticiAttilaOfficial

www.YouTube.com/BerticiAttila

https://www.berticiattila.ro

https://www.facebook.com/NeoAdventureRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *