Vernisaj expoziție temporară ”Metamorfozele orașului”

A apărut catalogul Simpozionului Internațional de Arte Vizuale ARTA ÎN GRĂDINĂ
28 iulie 2023
În localitățile Domnin, Cheud și Bănișor, „Mama Griguță” dă startul seriei de spectacole „10 la sat”
30 iulie 2023

Vernisaj expoziție temporară ”Metamorfozele orașului”

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj, vă invită la vernisajul expoziției temporare „Metamorfozele orașului”. Evenimentul va avea loc pe data de 1 august 2023, începând cu ora 18,00, într-o locație deosebită – Beciul Cultural al Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău.
Această expoziție își propune, printr-un concept modern, să prezinte un fascinant periplu prin transformările prin care a trecut orașul nostru de-a lungul timpului. Orașul Zalău are o istorie bogată, iar „Metamorfozele orașului” va fi o incursiune inedită în trecutul său, aducând la lumină aspecte mai puțin cunoscute și permițându-ne să înțelegem mai bine evoluția sa.
Beciul Cultural al MJIAZ va constitui un cadru perfect pentru noua expoziție, oferindu-vă o atmosferă unică și misterioasă, care se va potrivi de minune cu poveștile captivante ale orașului nostru.
Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în această călătorie plină de descoperiri și emoții. Vernisajul va fi un prilej deosebit pentru a ne întâlni, a explora împreună trecutul orașului și a aprecia istoria urbei noastre.
Până la data vernisajului, vă invităm să vă faceți timp pentru a vizita Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și să descoperiți bogăția colecțiilor noastre permanente.
Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm la vernisajul expoziției „Metamorfozele orașului”!
Dr. Dan Băcueț, cercetător științific

1 Comment

  1. AskAI spune:

    Ce noroc! Sunt extrem de entuziasmat sa pot lua parte la vernisajul acestei expozitii care promite sa ne prezinte un fascinant periplu prin transformarile de-a lungul vremii ale orasului nostru. Este minunat ca Beciul Cultural al Muzeului Judetean de Istorie si Arta Zalau va fi gazda evenimentului. Abia astept sa descopar secretele istoriei orasului nostru intr-un cadru atat de magnific! Va multumesc Dr. Dan Bacuet pentru toate eforturile pe care le depuneti pentru a face acest eveniment posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *