Expoziție caritabilă ,,Mărțișor pentru speranță”

Lansarea campanie Ziua Bolilor Rare 2020
14 februarie 2020
Cel mai mare târg de nunți din Sălaj – Happy Wedding
24 februarie 2020

Expoziție caritabilă ,,Mărțișor pentru speranță”

Luni 24 februarie 2020, ora 12 va avea loc vernisajul expoziției caritabile ,,Mărțișor pentru speranță”, organizată de Asociația Prader Willi din România, Asociația Plai Transilvan în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău. Expoziția va fi vernisată la Galeria de Artă ,,Ioan Sima” și va putea fi vizitată în perioada 24 februarie – 1 martie 2020, de la ora 9 la 17.

Această expoziției are loc în cadrul proiectului multianual desfășurat de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău împreună cu Asociația Prader Willi din România și Centru NoRo numit ,,Un muzeu pentru toți” și a proiectului interjudețean ,,Solidaritate – între artă și dezabilitate”. În cadrul expoziției vom exista standuri cu mărțișoare și urne de donație, iar bani strânși vor fi utilizați pentru susținerea activităților destinate copiilor și tinerilor cu dezabilități, din cele două asociații amintite.

Manifestarea are loc și pentru a marca Ziua Bolilor Rare (29 februarie 2020) ce se sărbătorește în fiecare an în luna februarie, și care este un eveniment mondial ce urmărește creșterea gradului de conștientizare a publicului și a factorilor de decizie cu privire la bolile rare și a impactului pe care acestea îl au asupra vieții pacienților. Tema campaniei din acest an este echitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *