FESTIVALUL STIINTEI – 17 mai 2008

Ziua Europei
Ziua Europei
9 mai 2008
Skate Park
Skate Parc in Zalau
28 mai 2008

FESTIVALUL STIINTEI – 17 mai 2008

ztvFESTIVALUL STIINTEI” se doreste sa fie o manifestare scolara judeteana, care isi propune sa promoveze stiinta pentru toti.Prin aceasta actiune se urmareste cresterea interesului tinerilor, cadrelor didactice si a publicului pentru creativitatea in domeniul stiintei si acordarea unei importante mai mari realizarilor stiintifice.

Aflat la a V-a editie in tara noastra si la prima editie in judetul Salaj, festivalul a avut nevoie de multe pregatiri si de eforturi semnificative depuse de profesorii si elevii implicati in organizare. Proiectul a fost coordonat de Prof. Maria Pop, Prof. Stefania Pop si elevi ai Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”.

Deschiderea festiva va avea loc in data de 17 mai 2008, la ora 11:00, pe platoul din fata Prefecturii, unde vor lua cuvantul coordonatorul actiunii Prof. Maria Pop cat si oficialitatile care au fost invitate la acest eveniment. Apoi, timp de 6 ore curiosii vor putea sa priveasca si sa testeze lucrarile expuse. La ora 17:00 va avea loc festivitatea de premiere si incheierea festivalului.

In concurs s-au inscris 295 de lucrari, confectionate de elevii de gimnaziu si liceu,din Zalau si din provincie. Proiectele sunt din domeniul fizicii,chimiei biologiei si geografiei.Vom putea urmari de asemenea scenete si afise care vor captiva atentia spectatorilor.

 

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *