4 aprilie, carol al II-lea, zalautv, claudia simon
Omul zilei – 4 aprilie
4 aprilie 2008
Omul zilei – 8 aprilie
8 aprilie 2008

Omul zilei – 5 aprilie

marius lacatus, 5 aprilie, zalautv, claudia simon     5 aprilie marcheaza data nasterii unui fost mare fotbalist roman: Marius Mihai Lacatus. Nascut pe 5 aprilie 1964, maestrul Lacatus (asa cum este supranumit de catre suporteri) a evoluat cea mai mare parte a carierei la echipa Steaua Bucuresti, pe care, momentan o si antreneaza, din 28 octombrie 2007. (…)

     In cadrul timpului petrecut la Steaua, Lacatus a castigat de 10 ori campionatul national, fiind singurul jucator roman. In 1990 a plecat in strainatate, evoluand in Italia, la Fiorentina, apoi in Spania, la Oviedo. După cativa ani a revenit la prima sa dragoste – Steaua Bucuresti – incheindu-si activitatea de fotbalist la F.C.National Bucuresti. Desi cariera sa de jucator s-a incheiat, Marius Lacatus a ramas un simbol al Stelei, fiind personajul cel mai iubit de suporteri.
     Cel mai important gol din cariera sa a fost cel din finala Cupei Campionilor din 1986, dintre Steaua si FC Barcelona, cand Lacatus a marcat primul penalty dintre cele doua care au adus victoria echipei Steaua, gol care l-a facut celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *