Unirea Principatelor Romane

Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania
20 ianuarie 2008
Pregatiri pentru Valentine’s Day…
9 februarie 2008

Unirea Principatelor Romane

Jandarmeria Salaj  Manifestări organizate de jandarmii sălăjeni cu ocazia împlinirii a 149 ani de la Unirea Principatelor Române  Momentul solemn al Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859 a fost sărbătorit astăzi, de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, prin organizarea la sediul instituţiei a unui simpozion şi a unei expoziţii cu tema „149 de ani de la Unirea Principatelor Române – actul politic care stă la baza României moderne şi a formării naţiunii române”.                    

      Manifestarea a fost organizată, cu sprijinul reprezentanţilor Muzeului de Istorie şi Artă Zalău precum şi al Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale.

      Sub genericul „Unirea Principatelor Române – 24 ianuarie”  miercuri, 23 ianuarie, se vor desfăşura  întreceri sportive între cadrele inspectoratului, la tenis de masă şi tenis de câmp.

      Joi, 24 ianuarie 2008, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate cu acest prilej în piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, participând cu o subunitate şi  la retragerea cu torţe.

    
 
 

                                                       Lt. Bolfă Cristian – OFIŢER RELAŢII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *