ELSA Cluj-Napoca
ELSA Cluj-Napoca
17 martie 2008
Politia Salaj
AVANSARI DE ZIUA POLITIEI LA ZALAU
25 martie 2008

ZIUA POLITIEI ROMANE

Ghiurca IosifActul de naştere al Poliţiei Române moderne se află în urmă cu 186 de ani, când domnitorul muntean Grigorie Dimitrie Ghica a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu, Steagul AGIEI şi că aniversarea noastră coincide, în mod fericit, cu una dintre cele mai însemnate sărbători creştine – BUNA VESTIRE.
De mai bine de un an, suntem poliţişti europeni cu drepturi depline. Cu toţii ne dorim o viaţă mai bună, mai confortabilă. În Poliţie nu este însă timp pentru viaţă confortabilă. Dinamica vieţii şi a evenimentelor, globalizarea şi informatizarea ne obligă să ne adaptăm metodele şi tehnicile de lucru la aceste noi realităţi.
Intrarea în clubul de elită al ţărilor Europei Unite este de fapt o acerbă competiţie a valorilor şi a confirmării muncii fiecăruia dintre noi, dar şi o luptă dură cu infracţionalitatea.
Societatea românească a investit în Poliţia Naţională fonduri de modernizare, de echipare, de pregătire sau de încadrare a unor specialişti pentru profesionalizarea şi îmbunătăţirea serviciului poliţienesc.
Pe termen lung însă, cea mai valoroasă investiţie rămâne ÎNCREDEREA, SPERANŢA cetăţenilor într-o prestaţie de înalt nivel şi eficacitate în combaterea oricăror forme de manifestare a infracţionalităţii.
Este motivul pentru care vă cer tuturor poliţiştilor ca, în tot ceea ce întreprindeţi, pentru oameni şi în numele lor, să nu-i dezamăgiţi, să nu le demolaţi încrederea.
Acum, la ceas de sărbătoare, doresc tuturor poliţiştilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj multă sănătate şi bucurii, împlinirea speranţelor de mai bine şi felicitări pentru rezultatele obţinute.
De asemenea, adresez calde mulţumiri familiilor poliţiştilor pentru sacrificiile acceptate şi pentru climatul efectiv de înţelegere şi sprijin pe care l-au asigurat, precum şi cetăţenilor cinstiţi, de bună-credinţă, care au fost alături de noi.
LA MULŢI ANI  !

Comisar şef de poliţie,
GHIURCA IOSIF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *