Cazul Doina Matei… REZOLVAT de justitia Italiana

Acord intre italieni si romani
Acord intre Primaria din Milano si Romi
16 decembrie 2007
Romanii in Italia
21 decembrie 2007

Cazul Doina Matei… REZOLVAT de justitia Italiana

Doina Matei - 16 ani de inchisoare pentru omor

Doina Matei - 16 ani de inchisoare pentru omor      ROMA, Azi, 17 decembrie, a fost condamnata la 16 ani de inchisoare, Doina Matei, romanca acuzata de uciderea in 26 aprilie a Vanessei Russo in metroul din Roma.

     La 21 de ani, ea a fost condamnata pentru omor din culpă cu circumstanţe agravate. In fapt, judecatoarea Donatella Pavone, a renuntat la acuzatia de…

…omor voluntar, Doina Matei a ucis-o pe Vanessa Russo, 23 de ani, infigandu-i acesteia umbrela in ochi, in timpul unei certe in metroul din gara Termini.
     Fapta ei a fost mult exploatata de mass-media italiana la aceea vreme, pentru a denigra comunitatea romanesca din Italia, dar a evitat sa spuna ca in timpul certei, italianca era drogata cu metadona.

     PADOVA – Clipe de panica pentru italieni, ieri la un supermarket din Padova, unde doua familii de rromi rivale, in stilul caracteristic sau tiganit si s-au luat la bataie chiar in interiorul centrului comercial.

      Interventia fortelor de ordine au scos tiganiada afara, astfel ca ea a continuat in parcul central, sub privirea socata a italienilor. Motivul certei era disputa pentru o fata, care dupa spusele lor ar apartine   ambelor  familii. Politia si carabinieri au  identificat doar doi certareti pentru ca restul au fugit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *