Concert umanitar de Crăciun în Catedrala Almudena din Madrid

UN TÂNĂR ROMÂN LOVEȘTE PESTE FUND O PREZENTATOARE SPANIOLĂ CARE TRANSMITEA ÎN DIRECT
16 septembrie 2023
CEREM CĂRȚI DE IDENTITATE PENTRU TOȚI CETĂȚENII ROMÂNI DIN DIASPORA
26 februarie 2024

Concert umanitar de Crăciun în Catedrala Almudena din Madrid

Federația Asociațiilor de Romani din Europa (FADERE) are plăcerea de a anunța organizarea unui eveniment caritabil deosebit, un „Concert Umanitar de Crăciun”, care va avea loc în prestigioasa Catedrala Almudena din Madrid.

Detalii eveniment:

Data: 16 decembrie 2023

Ora: 20:00

Locație: Catedrala Almudena, Madrid

Această seară de Crăciun va aduce în prim-plan amintirea nașterii celui care, pentru salvarea noastră, a părăsit tronul universului și a locuit printre noi. Catedrala Almudena, cunoscută ca fiind Catedrala Regelui Spaniei, va găzdui pentru o seară momente speciale, cu reprezentări ale povestirilor din Bethleem și ale minunatei veste a nașterii.

Un eveniment de o amploare remarcabilă, concertul va beneficia de participarea a 100 de membri ai unui cor, o orchestră formată din români din Spania, interpretarea solistului Daniel Prunaru de la Opera din Phoenix, Arizona, și a Danei Costescu din Anglia. Alături de aceștia, corul de copii „Los Peregrijos” și octetul vocal „Mesagerii” vor completa atmosfera magică a serii.

Scop caritabil nobil:

FADERE dorește să aducă lumină în viețile celor nevoiași, iar banii strânși din donațiile celor prezenți la eveniment vor fi direcționați către construirea unei case pentru o familie săracă din județul Braila.

Ne bucurăm să oferim o seară de bucurie și muzică divină în Catedrala Almudena, iar generozitatea celor prezenți va face posibilă transformarea sărbătorii într-un dar pentru cei în nevoie,” a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.

Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este gratuită, invitându-i pe toți să se alăture acestei experiențe muzicale captivante și emoționante.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Daniel Tecu

Presidente de FADERE – Federatia Asociatiilor de Romani din Europa

FADERE – 0034 60 60 60 660

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *