Au castigat la Tombola Marikandy Zalau. Va urma
3 iulie 2021
La restaurantul Fratii Jecan se organizeaza nunti , botezuri , mese festive in limita a 200 persoane
9 iulie 2021

Fii realist atunci când pariezi

5 sfaturi pentru a-ți găsi jocurile ideale la cazinou
Cazinourile sunt locurile cu cel mai mare risc de a pierde bani. Acestea oferă o gamă foarte largă de jocuri și de posibilități atât de a multiplica banii, cât și de a-i putea pierde într-o secundă de neatenție. Faptul că există o varietate atât de mare de jocuri la fiecare cazino îi oferă posibilitatea fiecărui jucător să aleagă un joc potrivit pentru stilul său. Ai grijă și la cazinoul la care jocii, întrucât unele au o anumită suma minimă pentru retragere. De exemplu, un comision retragere Betano este de minim 120 de lei. Astfel, nu vei putea retrage suma câștigată decât dacă aceasta depășește 120 de lei. Să analizăm acum 5 sfaturi pentru a-ți alege jocurile potrivite la cazino.

Nu-ți supraestima abilitățile
Vei observa că există o varietate foarte mare de jocuri, unele dintre acestea necesitând strategii foarte bine puse la punct, în timp ce altele nu necesită niciun fel de studiere a jocului și au reguli foarte simple. Poate că ai jucat foarte mult poker sau blackjack împreună cu prietenii sau familia, însă aceasta nu înseamnă că vei putea să rezișți în camera de poker a unui cazino. Chiar dacă blackjack-ul pare a fi un joc destul de ușor de înțeles și de jucat, fără o strategie corectă nu vei putea niciodată să câștigi. Dacă nu ai experiență, poți începe să joci Keno sau jocuri de tip Slots, care nu necesită deloc cunoștințe. Vei putea învăța de la alți jucători experimentați și arta pokerului sau studia stilul de joc al altor jucători.


Fii realist atunci când pariezi
Majoritatea oamenilor pe care îi vei găsi într-un cazino au unul din două scopuri în minte: fie să se distreze, fie să încerce și să facă cât mai mulți bani posibil. Pentru jucătorii al căror singur scop este să se distreze, găsirea jocului potrivit pentru ei este destul de simplă. Trebuie doar să găsească un joc care le aduce zâmbetul pe buze și să îl joace până se plictisesc. Dacă eșți genul de persoană căreia îi place să se distreze la cazino, îți recomand să încerci jocurile care nu implică sume mari de bani și pe care le poți juca un timp destul de îndelungat, cum este Keno sau cele de tip Slots.
În schimb, dacă scopul tău principal când pășeșți într-un cazino este să reușeșți să faci un profit cât mai mare posibil trebuie să te orientezi spre jocurile care îți oferă cea mai mare șansă de câștig. Jocurile precum cel de Blackjack îți oferă posibilitatea de a paria destul de puțini bani în comparație cu posibilele câștiguri. Dacă reușești să înveți mersul jocului, vei putea să faci profituri foarte bune în doar o singură sesiune de joc. Pokerul este de asemenea o oportunitate foarte bună de a face profituri mari. Dacă știi să joci corect cărțile și înțelegi că uneori este posibil să și pierzi, vei face garantat profit. Nu uita niciodată că ești într-un cazino, un loc în care majoritatea oamenilor pierd, nu câștigă bani.

Învață din greșelile tale
După cum am menționat și anterior, este posibil să ai o oarecare experiență în Blackjack sau în Poker, totuși să nu îți fie teamă să înveți din greșelile făcute alături de prietenii cu care ai jucat. Dacă te-ai distrat la jocurile de ruletă, slots sau la Poker cu prietenii vei avea un start mult mai bun față de un joc pe care încă nu l-ai jucat niciodată. Cu cât ai încercat mai multe jocuri, cu atât vei știi mai bine jocurile la care te pricepi și jocurile de care ar trebui să stai departe.

Stabilește-ți bugetul înaintea unei sesiuni de joc
Nu pleca niciodată de acasă fără un buget maxim stabilit din prealabil. Stabilind dinainte un buget vei respecta două reguli fundamentale ale pariurilor la cazino.
Prima regulă fundamentală este că nu vei ajunge să pariezi banii de care ai nevoie și să ajungi într-o situație grea din punct de vedere financiar. Această regulă reprezintă o protecție pentru capitalul tău.
A două regulă este să știi exact cât timp vei putea să joci la cazino. Făcând o medie a banilor pe care i-ai jucat într-o zi sau într-o oră la cazino, vei știi exact cât timp vei petrece acolo și pe ce jocuri să te axezi mai mult.
Dacă vei respecta aceste două reguli de bază, nu vei risca niciodată să joci mai mulți bani decât ar trebui și nici să ajungi să petreci prea mult timp în cazino. Nu uita: bugetul îl stabileșți înainte să intri în cazino pentru a nu ajunge să regreți decizia luată. Având un buget limită, vei reuși să joci jocurile cele mai profitabile pentru a nu pierde din prima toți banii.Asigură-te ce joc se potrivește pe personalitatea ta
Trebuie să îți alegi jocurile în funcție de personalitatea pe care o ai, lucru uitat de foarte mulți jucători. Pentru persoanele mai introvertite, care nu reușesc să facă față stresului de a juca alături de alte persoane, este mai bine să joace la Keno sau la slots, unde interacțiunea umană este minimă. Dacă eșți o persoană care cedează ușor la presiune, nu îți recomand jocul de Poker sau Blackjack, întrucât s-ar putea să cedezi presiunii și să faci alegeri pripite.
Totuși, majoritatea jucătorilor la cazino sunt extrovertiți. Acestora le plac jocurile care implică și socializare și interacțiune umană, iar probabil masa din centru va fi cea mai atractivă pentru mulți. Totuși, nu trebuie să joci la masa cu cei mai mulți jucători. O masă mai mică și mai ascunsă îți va oferi șansa să cunoșți mai bine jucătorii și chiar să legi prietenii cu aceștia.


Concluzie
Aplicând aceste 5 sfaturi oferite în acest articol vei putea să găseșți jocurile care ți se potrivesc cel mai bine. Niciodată nu trebuie să te crezi superior celorlalți jucători și trebuie să fii realist cu privire la motivul pentru care ai ales să mergi la cazino. De reținut: niciodată nu intra în cazino până nu aplici cele două reguli fundamentale de stabilire a unui buget și de calculare a timpului petrecut în funcție de bugetul pe care îl ai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *