Reținut pentru șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare

Vineri 05.04.2024 s-a scumpit combustibilul
5 aprilie 2024
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A RROMILOR – ISTORIC ȘI SIMBOLURI
8 aprilie 2024

Reținut pentru șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat două percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din municipiul Zalău, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri utile cauzei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 5 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. – Poliția Sălaj

1 Comment

  1. Este incurajator sa vedem ca autoritatile locale si institutiile judiciare se implica activ in combaterea si rezolvarea cazurilor de infractiuni care afecteaza comunitatea. Speram ca acest caz sa fie doar unul dintre multele exemple de succes in investigarea si pedepsirea celor care incalca legea si afecteaza integritatea si siguranta celor din jur. Felicitarile mele echipei de politisti si procurorului implicat in acest caz pentru profesionalismul si promptitudinea cu care s-au actionat pentru a aduce la lumina adevarul si a asigura un proces corect si echitabil. Speram sa aflam cat mai curand si mai multe detalii despre acest caz. Mult succes in continuarea cercetarilor si in aplicarea masurilor legale necesare. Respectam si sustinem orice decizie care are scopul de a proteja comunitatea si de a aplica dreptatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *