NICOMI A INAUGURAT AZI AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA , LA ZALAU

Ai auzit cu siguranță despre asemănarea dintre cryptomonede și cazinou
19 aprilie 2022
BRANDUL NICOMI A INAUGURAT AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA , LA ZALAU
30 aprilie 2022

NICOMI A INAUGURAT AZI AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA , LA ZALAU

TEHNOLOGIE PRIN INOVATIE ESTE SLOGANUL PRIN CARE BRANDUL NICOMI A INAUGURAT AZI AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA , LA ZALAU.
BRANDUL NICOMI , UNUL DIN LIDERII NATIONALI IN PRODUCTIA DE FERESTRE SI USI DIN PROFILE REHAU SI ALUPLAST GERMANIA , ESTE AFLAT IN PLINA EXPANSIUNE, CU O VIZIUNE MODERNA BAZATA PE SOLUTII INTELIGENTE , CALITATE IREPROSABILA SI ORIENTARE SPRE VIITOR .

Impreuna cu Fabrica Nicomi , cu ajutorul d-lui Gabriel Bumbuc am hotarat sa deschidem un showroom Profesionist IN ZALAU, pentru a oferii clientilor , produse de top realizate la standarde europene , cu cele mai noi tehnologii in domeniu si de catre cei mai buni specialisti .

FABRICA DE FERESTRE SI USI DIN PROFILE PVC ESTE UN BRAND AFLAT IN PLINA EXPANSIUNE CU VIZIUNE MODERNA BAZATA PE SOLUTII INTELIGENTE,CALITATE IREPROSABILA SI ORIENTARE SPRE VIITOR
SHOWROOMUL NICOMI ESTE SITUAT PE STRADA Blv libertății nr 1, bl8.
SALAJENII SI NU NUMAI SE POT BUCURA ACUM DE PRODUSE DE INALTA CALITATE SI TEHNOLOGIE SUPERIOARA FATA DE CEA CE SE GASESTE MOMENTAN PE PIATA .
IN NOUL MAGAZIN DIN ZALAU , SALAJENII VOR GASII ATAT PRODUSE MEDIUM CAT SI PREMIUM SI VOR AVEA PARTE DE CONSULTANTA DE SPECIALITATE DE LA CEI MAI BUNI PROFESIONISTI .

Avem o gama larga de produse , medium si premium , tocmai pentru a putea raspunde tuturor exigentelor si cerintelor clientilor .

PRODUSE DE CALITATE SI TEHNOLOGIE SUPERIOARA , MONTAJ PROFESIONAL FATA DE CEEA CE SE GASESTE MOMENTAN PE PIATA

Pentru a produce unele din cele mai bune ferestre am ales cu atentie furnizorii si astfel la profile am ales producatorul de top din Germania ,Rehau si Aluplast , iar pentru feronerie am ales Maco Austria.
Ferestrele si usile Nicomi din profile Rehau si Aluplast Germania , echipate cu feronerie Maco full ciuperca si blocatori de siguranta , cu sudura V perfect sunt noutatile pe care brandul Nicomi le aduce in SALAJ .
Totodata alte noutati pe care le aducem pe piata din SALAJ ar fi :

  • Echiparea canatului secundar la ferestrele in 2 canate cu inchidere suplimentara pe spate
  • Echiparea ferestrelor cu balamaua de jos in falt
  • Ferestrele si usile placate cu aluminiu , synego si geneo rau fipro x , sunt sudate cu noua tehnologie de sudare graff synergy , Nicomi fiind singurul producator din Europa care detine aceasta tehnologie .
  • productia de ferestre din profile geneo rau fipro x cu armatura din fibra,pentru dimensiuni mari,cele mai folosite pentru case pasive , rezultand un coeficient termic de invidiat.
  • echiparea optional a ferestrelor cu feronerie ascunsa intr-o constructie cu siguranta sporita antiefractie .
  • Montajul ferestrelor cu echipe profii specializate , care executa montajul intocmai ca si in catalogul de montaj impus de Fabrica Nicomi .
    Astfel ferestrele Nicomi din profile Rehau si Aluplast echipate cu bulbi ciuperca si blocatori de siguranta ofera termoizolatie , control solar si protectie antiefractie .

Garantia ferestrelor Nicomi este de 5 ani si 2 ani la usi , iar durata medie de viata 15 ani la feronerie si 20 ani la profile.

AVAND PESTE 30 DE ANI DE EXPERIENTA IN SPATE NICOMI A DEVENIT UN BRAND DE SUCCES , REUSIND SA DESCHIDA AL 23-LEA SHOWROOM DIN ROMANIA, INTR-UN DOMENIU IN CARE CONCURENTA ESTE ACERBA .
PENTRU A OFERII UN PRODUS DE NIVEL SUPERIOR ESTE NEVOIE DE INOVATIE , FLEXIBILITATE DAR SI FURNIZORI PE MASURA
Pentru a produce unele din cele mai bune ferestre am ales cu atentie furnizorii si astfel la profile am ales producatorul de top din Germania ,Rehau si Aluplast , iar pentru feronerie am ales Maco Austria.
Suntem alaturi de furnizorii nostri pentru ca promovam aceleasi valori ,vorbim de calitate , vorbim de sustenabilitate , vorbim de produse de top si sunt convins ca avand aceste valori in portofoliu vom avea impreuna succes .

EXPERIENTA ASIGURA INTOTDEAUNA CALITATEA DE ACEEA HUNEDORENII CARE ISI DORESC FERESTRE SI USI LA STANDARDE EUROPENE SUNT INVITATI LA SHOWROOMUL NICOMI SITUAT PE STR ….

Vreau sa multumesc Fabricii Nicomi , in special d-lui Gabriel Bumbuc pentru alegerea acestui parteneriat de a deschide primul Showroom Franciza Nicomi ZALAU si suntem convinsi ca acest lucru se datoreaza focusului pe care il avem asupra calitatii , si promitem ca prin strategia pe care o avem vom fi focusati in primul rand pe calitate , de aceea sloganul nostru este : Ferestre si usi care ne recomanda !
Nicomi transforma locuinta dumneavroastra intr-o zona exclusiva de confort de accea incepand de azi va asteptam cu drag la showroom , pe str Piața lemnelor nr 11, de luni pana vineri de la ora 9 – 17 , pentru a beneficia de o oferta personalizata in f-ctie de necesitatile impuse de amplasarea casei , apartamentului , cladirii si binenteles de dvs .

NICOMI – Ferestre si Usi care ne recomanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *