Alexandru Muresan director APIA Salaj acuzat de vot multiplu la Europarlamentare

Mirel Talos: Guvernul Boc a încercat și va încearca să înșele cetățenii
16 februarie 2010
Programul vizitei de lucru in judetul Salaj al domnului Prim Ministru Emil Boc
4 martie 2010

Alexandru Muresan director APIA Salaj acuzat de vot multiplu la Europarlamentare

Solicit demisia imediata a domnului Muresan Alexandru din functia de director coordonator al APIA Salaj pentru incalcarea grava a legislatiei electorale prin votul multiplu pe care l-a exercitat la alegerile pentru Parlamentul European in anul 2009. 
Votind fara rusine si fara discernamint de patru ori, din simpla dorinta avida de a frauda alegerile in interesul camarilei partidului pe care il reprezinta, domnul Muresan Alexandru s-a situat in afara legii dar in interiorul legilor nescrise ale PD. 

Se dovedeste limpede prin cazul domnului Muresan Alexandru ipocrizia fara margini a unui partid care clameaza reforma clasei politice si care voteaza multiplu chiar la nivel de lideri. 

In cursul saptaminii viitoare voi trimite o scrisoare deschisa primului-ministru Emil Boc, comisarului european pentru agricultura Dacian Ciolos si presedintelui Comisiei Europene, pentru a le aduce la cunostinta situatia inacceptabila in care o persoana responsabila de gestionarea de fonduri europene a votat multiplu la alegerile pentru Parlamentul European 

Mirel Talos 

Deputat PNL 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *