Deputatul Lucian Bode s-a întâlnit cu liberalii din zona Văii Someșului

Conducere noua la PMP Salaj
22 iulie 2017
Daniel Ispas noul preşedinte al TNL Sălaj
21 octombrie 2017

Deputatul Lucian Bode s-a întâlnit cu liberalii din zona Văii Someșului

Deputatul Lucian Bode, președintele Partidului Național Liberal, filiala Sãlaj, s-a întâlnit joi, 5 octombrie 2017, cu liberalii din zona

Vãii Someșului. Ședința de lucru a avut loc la Jibou, la cabinetul parlamentar (strada Libertãții, nr. 43, în apropiere de Spital) deschis de liderul PNL  în primãvara acestui an.

 

“Încã de la începutul acestui mandat mi-am dorit sã deschid și la Jibou un birou tocmai pentru a putea fi mai aproape de sãlãjenii de pe Valea Someșului. Pe lângã activitãțile de partid, sprijinirea și coordonarea colegilor din Jibou și comunele din apropiere, îmi propun sã fiu prezent, cât mai des posibil,  pentru întâlniri cu cetãțenii. La fel am procedat și la Șimleu Silvaniei, tocmai pentru ca locuitorii din aceste zone   sã nu mai fie nevoiți sã se deplaseze pânã la Zalãu pentru audiențe”, a declarat Lucian Bode.

În altă ordine de idei, liberalii sălăjeni se află în plin proces electoral intern. Astfel, în următoarele săptămâni vor avea loc alegeri interne pentru conducerea organizațiilor de femei, tineret, vârsta a III-a, precum și pentru Liga Aleșilor Locali.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *