Esecul motiunii de cenzura:”Premiera rusinoasa pentru istoria democratiei romanesti”

Mirel Talos: Educatia nu este o prioritate pentru guvernarea Basescu – Boc – Udrea
28 octombrie 2010
PNL nu doreste: Refacerea Aliantei Dreptate si Adevar
19 noiembrie 2010

Esecul motiunii de cenzura:”Premiera rusinoasa pentru istoria democratiei romanesti”

In urma esecului motiunii de cenzura, PNL va continua demersurile de apărare a intereselor românilor care produc valoare și care sunt jefuiți de statul clientelar si feudal condus de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc.

 

PNL va continua acțiunea parlamentară pentru a stopa punerea în aplicare a măsurilor haotice și aberante ale Guvernului care vor aduce economia în colaps.

Ceea ce s-a întâmplat în Parlament este o premieră rușinoasă pentru istoria democrației românești. Este o dovadă că parlamentarii arcului guvernamental nu mai reprezintă interesele cetățenilor care i-au ales, ci interesele personale sau ale camarilei PD-L.

Consider ca politici reformiste pot fi realizate decent fara transformarea Romaniei in lagar de exterminare si fara transformarea economiei de piata in economie de tip mafiot in care numai firmele afiliate PD-L pot opera cu succes.

PNL susține în continuare că singurele soluții care vor duce la ieșirea din criză și la relansare economiei românești sunt soluțiile de centru-dreapta care vizează stimularea mediului privat pentru crearea de noi locuri de muncă și reducerea cheltuielilor publice prin debranșarea clientelei politice de la resursele statului.

Mirel Talos

Deputat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *