Mihai Razvan Ungureanu:Visul meu este sa existe o opozitie reala care din noiembrie sa devina putere

Stanciu: „nu voi permite niciodată promovarea firmelor care susţin clientela politica”
15 mai 2012
Vezi de ce nu s-a constituit consiliul local la Cehu Silvaniei
26 iunie 2012

Mihai Razvan Ungureanu:Visul meu este sa existe o opozitie reala care din noiembrie sa devina putere

Sub sloganul Salajul conteaza, miercuri la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau au fost lansati candidatii PD-L la primariile din judetul

 

Salaj si Zalau, Consiliul Judetean in prezenta a doi invitati speciali: Mihai Razvan Ungureanu fostul prim ministru al Romaniei si Gabriel Berca fostul ministru al Administratiei si Internelor in cabinetul Ungureanu.

Sala a fost arhiplina de salajeni care au venit cu pancarde inscriptionate cu sloganul Salajul conteaza lucru care i-a impresionat pe liderii de partid veniti din alte zone.

O parte dintre cei prezenti au explicat de ce au intrat in politica, ce i-a indemnat si de ce e nevoie de o schimare. Gabriel Berca a declarat ca Mihai Răzvan Ungureanu nu şi-a spus ultimul cuvant în politica. Partidul Democrat Liberal poate sa genereze o speranta pentru alegerile generale prin Mihai Răzvan Ungureanu”. Pe de alta parte acesta nu a dat foarte multe detalii despre intentiile sale de viitor, insa a specificat ca  visul sau este sa existe o opozitie reala care din noiembrie sa devina putere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *