Stanciu: „nu voi permite niciodată promovarea firmelor care susţin clientela politica”

Kelemen Hunor: Nu vom da un vot de incredere Un Cec in Alb guvernului Ponta
6 mai 2012
Mihai Razvan Ungureanu:Visul meu este sa existe o opozitie reala care din noiembrie sa devina putere
17 mai 2012

Stanciu: „nu voi permite niciodată promovarea firmelor care susţin clientela politica”

La conferinţa de presă participă dl Nicolae Joldoş, preşedintele PNŢCD Sălaj, dl Cristian Fulger, vicepreşedintele Fundaţiei “Corneliu Coposu”, dl Gheorghe Stanciu, candidatul PNŢCD la preşedinţia CJS şi dl Adrian Buda, candidatul PNŢCD la Primăria Municipiului Zalău.

Dl Cristian Fulger a făcut o scurtă prezentare a evenimentului ce va marca 98 de ani de la naşterea seniorului politicii româneşti, Corneliu Coposu, evocând personalitatea, rădăcinile sălăjene şi creştin-democraţia promovate de marele om politic.
Dl. Gheorghe Stanciu, candidatul PNŢCD la CJS a punctat faptul că oamenii de pe listele electorale PNŢCD sunt candidaţi care n-au venit în politică pentru venituri suplimentare. Ei au venit in politica pentru a aduce un suflu nou  în administraţia şi politica din Sălaj.

Cunoscut ca un om al faptelor şi nu al vorbelor, dl. Gheorghe Stanciu afirmă că una din primele sale acţiuni va fi susţinerea firmelor sălăjene, ca o garanţie a asigurării de locuri de muncă şi a dezvoltării economice locale. “Caietele de sarcini şi documentaţiile pentru licitaţii trebuie să fie accesibile firmelor sălăjene pe care să le încurajeze şi nu voi permite niciodată promovarea firmelor care susţin clientela politică” a declarat dl. Gheorghe Stanciu. Duşman al promisiunilor şi al angajamentelor fără acoperire, dl. Stanciu a menţionat că în campania locală se va axa pe felul în care va fi administrat judeţul şi pe acţiunile imediate. Pe lângă susţinerea firmelor din judeţ, dl Stanciu, consideră prioritară şi realizarea în regim de urgenţă a unor parteneriate publice private atât în domeniul investiţiilor cât şi în cel al serviciilor. Aceste parteneriate se vor realiza pe două componente: una vizând parteneriate între administraţia judeţeană sau locală şi firmele din judeţ, şi a doua componentă între administraţia judeţeană sau locală şi cetăţeni. “ Este normal ca firmele care investesc, crează locuri de muncă şi aduc venituri la bugetul statului să beneficieze de facilităţi din partea administraţiei. La fel de normal este şi ca un grup de cetăţeni care doresc să introducă apă sau canal pe strada lor să poată realiza un parteneriat cu administraţia astfel încât lucrările să se facă rapid şi eficient”, a mai spus dl. Stanciu.

Reprezentatul PNŢCD şi-a exprimat şi intenţia de a susţine investitorii în agricultură pe baza unei strategii care să fie aplicată de către serviciile de specialitate din Consiliul Judeţean în colaborare cu Direcţia Agricolă, o strategie în folosul tuturor intreprinzătorilor din agricultură, fie persoane fizice fie persoane juridice..
Domnul Gheorghe Stanciu, consideră că actul de administrare în judeţul Sălaj, trebuie făcut împreună cu administratile locale şi cetăţeni.

Realizările de până acum, hotărârea şi spiritul de acţiune al dl. Stanciu denotă o formulă de succes de 100% pentru sălăjeni.
Tinereţea şi implicarea activă în viaţa economică şi socială, îl prezintă pe dl. Adrian Buda, ca şi pe cea mai serioasă alternativă pentru funcţia de primar al Municipiului Zalău.

Dl. Adrian Buda prezintă un program de acţiune axat pe 5 puncte:
1.    Voi fi un primar al tuturor zălăuanilor, dar voi acorda o atenţie sporită viitorului acestui oraş: adică tinerilor.
2.    Zalăul trebuie să devina o forţă economică care să atragă investitori, să dezvoltăm oraşul prin strategii bine gândite şi prin atragerea de fonduri europene şi guvernamentale.
3.    Zalăul- un oraş mai curat, mai civilizat, mai sigur.
4.    Reformă şi mai multă transparenţă în cadrul administraţiei locale şi a serviciilor publice.
5.    Sprijinirea pensionarilor şi a persoanelor defavorizate sau cu dizabilităţi.

Pentru fiecare din aceste puncte candidatul PNŢCD la Primăria Municipiului Zalău are direcţii concrete de acţiune astfel încât programul său poate fi pus în aplicare rapid şi eficient. “Sigur că tinereţea mă determină să mă axez pe o politică administrativă îndreptată către tineri, dar acest lucru va fi corelat cu identificarea şi rezolvarea nevoile tuturor categorilor sociale şi de vârstă din municipiul nostru”, a declarat dl. Adrian Buda.
O formulă PNŢCD pentru Consiliul Judeţean şi pentru Primăria Municipiului Zalău reprezintă cu certitudine singura alternativă de guvernare din Sălaj, în condiţiile în care exeprienţele de până acum s-au dovedit a fi departe de posibilităţiile sălăjenilor.

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
Filiala Zalău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *