Mirel Talos: Afirmatiile presedintelui Traian Basescu sunt inacceptabile

Mirel Talos: Domnul Emil Boc conduce Romania din stratosfera
12 aprilie 2011
Lege pentru prevenirea intolerantei religioase
2 mai 2011

Mirel Talos: Afirmatiile presedintelui Traian Basescu sunt inacceptabile

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu  referitoare la poporul roman, care sugereaza ca acesta este lenes, alcoolic si neperformant sunt inacceptabile.

Cu toate ca aceste declaratii sunt in stilul caracteristic lipsit de responsabilitate si de respect cu care Traian Basescu ne-a obisnuit atunci cind vorbeste despre terte persoane, generalizari de acest fel referitoare la intregul popor roman sunt degradante pentru cel care le emite si inacceptabile pentru cei carora li se adreseaza.

Ii reamintim Presedintelui Traian Basescu faptul ca este seful unui guvern a carui politica economica a dus pierderea a 600.000  de locuri de munca si la inchiderea a 150.000 de firme. Nu cred ca vreunul din romanii care si-au pierdut locul de munca a plecat bucuros acasa pentru ca nu mai are unde sa lucreze si nici ca vreo firma a fost inchisa de patronii ei bucurosi ca nu vor mai avea griji. Ii reamintim domnului presedinte Basescu si ca guvernul pe care il conduce a adus impozitul forfetar si ca a marit TVA, iar aceste politici au fost de natura sa loveasca economia si nu sa o stimuleze.

Mirel Talos
Deputat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *