M.Talos: Jocul politico-economic dintre guvern si firma Bechtel afecteaza firmele mici din Salaj

Mirel Talos: Reorganizarea teritorial-administrativa este ilegala
14 iunie 2011
Andreea Paul Vass si-a tradat mama
23 iunie 2011

M.Talos: Jocul politico-economic dintre guvern si firma Bechtel afecteaza firmele mici din Salaj

Către:   GUVERNUL ROMANIEI
Doamnei Anca Boagiu,  Ministrul Transporturilor,  De la: Deputat Mirel Taloş Deputat PNL, Circumscriptia nr.33 Salaj, Colegiul nr.4 Zalau

Doamna Ministru,  Mai multe firme din judetul Salaj care opereaza in domeniul infrastructurii sau al materialelor de constructii au subcontractat in anii anteriori lucrari la autostrada Bechtel, portiunea de santier care a fost in lucru, respectiv cea din judetul Cluj.

Sumele restante, cuprinse intre zeci de mii si milioane de euro, pentru care firmele au platit taxele aferente, ingreuneaza activitatea economica oricum dificila a acestor firme.

Pentru neplata datoriilor catre firmele subcontractoare, firma Bechtel invoca restantele foarte mari pe care ministerul pe care il conduceti trebuie sa le plateasca.

In jocul politico-economic dintre guvernul dumneavoastra si firma Bechtel, cel mai mult pierd firmele mici care au dus greul acestor lucrari creditind practic guvernul din care faceti parte, in special firmele din judetul Salaj. Asadar, va rog sa luati masurile necesare pentru a va asigura ca subcontractorii din judetul Salaj isi vor primi banii pentru lucrarile facute la Autostrada Transilvania, efectuind platile restante catre Bechtel pentru ca Bechtel sa poata plati firmele subcontractoare din judetul Salaj.

Solicit răspuns scris.

Deputat PNL

Mirel Taloş

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *