M.Talos:Este tot mai vehiculata in spatiul public ideea impozitarii tuturor pensiilor

M.Talos: Peste un milion de familii vor fi obligate, in plina iarna sa locuiasca in frig
9 octombrie 2011
M.Talos: Refuzul aplicarii unor decizii judecatoresti arata dispretul pentru lege
13 octombrie 2011

M.Talos:Este tot mai vehiculata in spatiul public ideea impozitarii tuturor pensiilor

Către:   GUVERNUL ROMANIEI  Doamnei Sulfina Barbu   Ministrul Muncii   De la:  Deputat Mirel Taloş Deputat PNL, Circumscriptia nr.33 Salaj, Colegiul nr.4 Zalau

Doamna Ministru,

Este tot mai vehiculata in spatiul public ideea impozitarii tuturor pensiilor, pe motiv ca bugetul de pensii are un deficit anual de 3 miliarde de euro. Cu alte cuvinte, guvernul din care faceti parte, a carui expertiza economica este jenanta, in loc sa ia in considerare masuri de crestere a economiei, astfel incit bugetul de pensii sa se echilibreze, prefera masura mult mai simpla de a lua din pensii pentru a da la pensii. In realitate, impozitarea, pe care deja o aplicati unei parti din pensionari, nu este decit o masura aparent legala de reducere a pensiilor. Acest lucru arata dispretul guvernului dumneavoastra fata de pensionari, pe care un coleg al dumneavoastra i-a incadrat recent in categoria „celor care nu muncesc”. De altfel, dumneavoastra insiva, la audierile parlamentare, i-ati incadrat pe pensionari in categoria asistatilor social, ceea ce dovedeste ca nu intelegeti pensia asa cum este ea, adica o asigurare, ci o mila pe care trebuie sa oa aratati fata de persoanele in virsta.

Pentru lamurirea acestor zvonuri, va rog sa precizati exact, doamna ministru, daca ministerul pe care il conduceti si guvernul din care faceti parte pregateste o asemenea masura de genocid la adresa pensionarilor din Romania.

Solicit răspuns scris.

Cu respect,
Deputat PNL Mirel Talos

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *