Premierul Florin Cîțu vine vineri in Salaj

Virgil Marius Bob reintră în lupta pentru obținerea Primăriei Șimleu Silvaniei
9 iunie 2021
Premierul Florin Citu si ministrul Lucian Bode la santierul centurii Zalaului
11 iunie 2021

Premierul Florin Cîțu vine vineri in Salaj

Premierul Romaniei va face o vizita la o fabrica multinationala in Zalau dupa care la ora 12.30 impreuna cu delegația guvernamentală se vor deplasa pe traseul tronsonului II al variantei ocolitoare a municipiului Zalău. De la ora 13.00, în orașul Șimleu Silvaniei (Casa Orășenească de Cultură), va avea loc o ședință a Biroului Politic Județean al PNL Sălaj, iar de la ora 14.00, în apropierea Parcului Central din același oraș va avea loc lansarea candidatului PNL la Primăria Șimleu Silvaniei.
La ora 16.00 va avea loc o vizită la „Maratonul Vaccinării”, în parcarea Mallului Zalău Value Center, iar de la ora 16.30, în Sala Porolissum a Consiliului Județean Sălaj, va avea loc o conferință de presă.
Reprezentanții mass media vor avea acces la vizita de pe traseul variantei ocolitoare a municipiului Zalău, la evenimentul dedicat lansării candidatului pentru Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, la vizita de la Maratonul Vaccinării.
Alături de premierul Florin Cîțu vor participa și Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și președinte al PNL Sălaj, Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, europarlamentarul Rareș Bogdan (primvicepreședinte PNL), Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dari Toma, Prefectul Județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *