Virgil Marius Bob reintră în lupta pentru obținerea Primăriei Șimleu Silvaniei

Bogdan Ilea a fost desemnat membru titular al Consiliului National de Integritate din partea Ministerul Justiției
9 iunie 2021
Premierul Florin Cîțu vine vineri in Salaj
10 iunie 2021

Virgil Marius Bob reintră în lupta pentru obținerea Primăriei Șimleu Silvaniei

Virgil Marius Bob reintră în lupta pentru obținerea Primăriei Șimleu Silvaniei din partea USR PLUS pentru a da voce tuturor cetățenilor.

În prezentarea sa, candidatul USR PLUS a subliniat necesitatea de a „privi spre viitor și de a stabili obiective reale de care să beneficieze locuitorii orașului.”

În acest sens, Virgil Marius Bob a menționat că partidul pe care îl reprezintă este format din oameni care apără bunul simț, apelând astfel la unitate pentru a face din Șimleu Silvaniei „un oraș al progresului”.

„Doar împreună, în fiecare zi, în fiecare moment, putem îmbunătăți, fără promisiuni false, calitatea bunăstării orașului și a locuitorilor săi cu politici adecvate pentru a da, o dată pentru totdeauna, vocea pe care locuitorii din Șimleu Silvaniei o merită „a conchis candidatul USR PLUS la funcția de primar.

”Sunt mai pregătit ca oricând să lupt și să muncesc pentru Șimleu. Pentru maghiari, pentru români, pentru rromi, pentru fiecare cetățean. Am alături oameni competenți care și-au demonstrat deja valoarea.

#USRPLUSlaPrimariaȘimleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *