Sărbătoarea Înălțării Domnului este și ziua cinstirii eroilor care s-au jertfit pentru independența, întregirea și libertatea României

Răsturnare de situație: Bode nu a plagiat!
23 mai 2023
Vizita d-lui Ioan Marcel Boloș ministrul investițiilor și proiectelor europene in Simleu Silvaniei
8 iunie 2023

Sărbătoarea Înălțării Domnului este și ziua cinstirii eroilor care s-au jertfit pentru independența, întregirea și libertatea României

Îi pomenim cu recunoștință, astăzi, pe toți cei care au apărat țara cu demnitate și curaj, care și-au dat viața pentru dăinuirea ființei noastre naționale din iubire pentru semeni și pentru România.

Aducem un omagiu și militarilor români căzuți la datorie în teatrele de operații, precum și în misiunile derulate sub egida organizațiilor internaționale la care România este parte.

România a dovedit că este un partener loial în cadrul formatelor euro-atlantice de cooperare militară și un furnizor de securitate în regiunea Mării Negre.

Indiferent de timpurile istorice pe care le parcurgem, de provocările economice sau sociale, eroii neamului rămân repere de curaj și integritate, modele de urmat pentru generațiile de care depinde viitorul acestei țări.

Osemintele lor sunt temelia țării. Dincolo de simbolistica acestei zile, calea cea mai bună de a-i cinsti de-a lungul întregului an este de a munci și acționa pentru o Românie demnă de jertfa lor.

Avem responsabilitatea de a apăra cu înțelepciune moștenirea lăsată prin jertfa eroilor noștri și să contribuim cu seriozitate, curaj și patriotism la consolidarea și modernizarea României.

Să păstrăm vie amintirea eroilor neamului, care prin fapte eroice au dat sens jertfei lor!

Recunoștință veșnică eroilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *