Theodor Stolojan: Declaratii despre Monica Macovei si Elena Udrea

Ratarea aderarii la spatiul Schengen
11 martie 2013
Greii PDL la Zalau
17 martie 2013

Theodor Stolojan: Declaratii despre Monica Macovei si Elena Udrea

 

Theodor Stolojan, a declarat despre Monica Macovei si Elena Udrea: Nu alegem procurorul general al Romaniei si Monica MAcovei ar fi

o optiune foarte buna pt aceasta functie, are o expertiza foarte buna impotriva coruptiei, dar noi alegem presedintele PDL nu un procuror general, nu alegem un ministru  care sa imparta fonduri europene pe proiecte..si dna Elena Udrea a fost un bun ministru al dezvolatarii dar noi nu alegem ministri pe 23 martie ci alegem un presedinte de partid.

 

Dupa alegerile locale dupa care PDL a suferit foarte mult, doar dnul Vasile Blaga si -a asumat responsabilitatea sa preia conducerea acestui partid. Dintr-o data, Blaga nu mai e bun. Nu ma deranjeaza competitia ci unele afirmatii care nu sunt adevarate despre Blaga!

 

Monica Macovei nu a dorit sa comenteze foarte mult decratatia colegului sau insa a afirmat ca se bucura ca o vede intr-o astfel de postura.

Intrebata daca va pleca din PDL daca nu va castiga sefia partidului, aceasta a dat de inteles ca va pleca spunanad ca au fost persoane care i-au spus ca nu o voteaza dar sa nu plece din partid pentru ca este nevoie de ea.

Cat despre candidatura sa la presedentia tarii, Monica Macovei a raspuns ca ramane de vazut daca se va intampla caest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *