146 de proiecte din Regiunea Nord-Vest se bat pentru 14 milioane de euro

Justitie
FOLOSESTE C.S.M ?
27 iunie 2008
alunecari de teren
Alunecari de teren
30 iunie 2008

146 de proiecte din Regiunea Nord-Vest se bat pentru 14 milioane de euro

Investeste in oameniPână la 20 iunie 2008, la nivelul Regiunii Nord-Vest, au fost elaborate sau sunt în curs de elaborare 146 de proiecte de tip grant.

Reclama FIRME SERVICII ZALAU

    Dintre acestea, patru proiecte pot să intre în etapa de evaluare a proiectelor, restul de 142 aflându-se în diferite stadii de elaborare electronică a cererii de finanţare”, a declarat Cristian Dogar, director executiv al Organismului Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Vest (OIR POS DRU Nord-Vest), în cadrul seminarului de informare a mass-media, eveniment desfăşurat miercuri, 25 iunie 2008, la Cluj-Napoca.

    Ca o noutate pentru România, proiectele pentru dezvoltarea resurselor umane, finanţate prin Fondul Social European, se elaborează şi se depun în format electronic utilizând aplicaţia ActionWeb, pusă la dispoziţia potenţialilor beneficiari pe site-ul www.fseromania.ro. Aplicaţia permite urmărirea stadiului de elaborare a proiectelor şi cunoaşterea numărului celor care vor fi depuse până la data limită, 29 august 2008. „Aşadar, la nivelul regiunii noastre, avem în diferite stadii de pregătire 146 de proiecte, care vor fi depuse pentru liniile de finanţare 3.1. „Antreprenoriatul, o alternativă de carieră”, 3.2. „Adaptabilitate şi flexibilitate”, 5.1. „Fii activ pe piaţa muncii”, a subliniat Cristian Dogar.

    Alocarea financiară la nivelul Regiunii Nord-Vest pentru cele trei linii de finanţare este de 14.055.100 euro. Limitele bugetare ale unui proiect sunt cuprinse între 50 de mii şi 500 de mii de euro.

 Cristian CURTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *