Gaze naturale mai scumpe
27 iunie 2008
Investeste in oameni
146 de proiecte din Regiunea Nord-Vest se bat pentru 14 milioane de euro
27 iunie 2008

JustitieConsiliul Superior al Magistraturii  cel care ar trebui sa supravegheze modul in care “functioneaza”judecatorii si procurorii este o institutie credibila?

Reclama FIRME SERVICII ZALAU

    Pentru a raspunde la aceasta intrebare  cei mai buni “judecatori”sunt avocatii.
    Ei sunt in general cei care sezizeaza fie erorile umane, fie rea vointa, fie din pacate des, spaga, aceasta plaga urat mirositoare care se plimba din buzunar in buzunar.
    Si, cel putin din punctul unora dintre ei de vedere CSM ul este tot des, o cloaca.Aparat tehnic obraznic, des nesimtit , lipsit de acel minim care este dat de primii sapte ani de acasa.Sefi de sectie “indescifrabili”cel putin ca semnatura, vadit partinici, deranjati de petitiile primite. Aceasta este des perceptia multor dintre avocati privind CSM
    Personalul CSM este platit, isi primeste salariul din banii contribuabilului si ca atare are DATORIA  de a se comporta altfel. CSM nu exista pentru a si proteja “semenii” ci pentru a corija erorile, voite sau nu  ale celor de CSM pastoriti
    Atata vreme cat perceptia va ramane aceiasi, cea a unei  institutii partinice si deci inutila noi ,cetatenii, contribuabilii, avem dreptul dar si datoria de a o considera  ca fiind un cancer  malign, nefolositor si  de a il arata cu degetul la FIECARE noua greseala. Pentru ca exista din banii nostrii !

LUCIAN CORNESCU

PRESEDINTE EXEXUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *