17 POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ

RECOMANDĂRI PENTRU UN WEEKEND ÎN SIGURANȚĂ
24 septembrie 2021
Sâmbătă, 25 septembrie 2021, jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal
25 septembrie 2021

17 POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj scoate la concurs 17 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 13 posturi de ofițeri de poliție și 4 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile ordine publică (electronist și silvicultură), stractura de securitate, pregătire profesională (conducere auto în regim prioritar și defensiv, educație fizică și autoapărare, instrucția tragerii și pregătire profesională), implementări proiecte, relații publice și comunicare (purtător de cuvânt), investigații criminale (protejarea patrimoniului cultural național și investigarea infracțiunilor informatice), analiză și prevenirea criminalității, informatică, gestiune și planificare resurse umane, financiar și cazier.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://sj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.