Sâmbătă, 25 septembrie 2021, jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal

17 POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ
24 septembrie 2021
POLITISTA AMENINTATA CU MOARTEA IN ZALAU
26 septembrie 2021

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal

Sâmbătă, 25 septembrie a.c, jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal dintre echipele S.C.M. Zalău – C.S. Lotus Băile Felix și C.S. Sportul 2007 Șimleu Silvaniei – C.S. Minaur Baia Mare.

Partidele, contând pentru etapa a V-a a Ligii a III-a, seria a X-a, se vor disputa începând cu ora 17.00, pe Stadionul Municipal Zalău, respectiv stadionul „Măgura” din orașul Șimleu Silvaniei.

Jandarmii vor acționa în exteriorul arenelor sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Vă informăm că în contextul epidemiologic actual, în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura în municipiul Zalău cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, iar în orașul Șimleu Silvaniei cu participarea spectatorilor până la 75% din capacitatea maximă a spațiului.

Pentru ambele evenimente sportive, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică la următoarele evenimente: „Istanbul Street Food Festival”, „Zilele Bathory” și „Festivalul Strugurilor”.

Jandarmii sălăjeni vor fi la datorie pentru a asigura protecția participanților și desfășurarea evenimentelor în condiții de siguranță, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, acordarea de sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte regulile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.