9 PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU CORONAVIRUS IN SALAJ

Politia, jandarmeria si armata au controlat soferii in trafic
3 aprilie 2020
Incendiu la un depozit de piese si service auto din Criseni
5 aprilie 2020

9 PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU CORONAVIRUS IN SALAJ

La nivelul județului Sălaj 319 persoane se află în carantină instituționalizată, iar 1410 persoane sunt în izolare la domiciliu aflându-se sub monitorizare.
În urma testărilor, 9 persoane au fost confirmate cu COVID-19, din care 2 persoane sunt vindecate. Diferența dintre raportarea județeană și cea națională apare ca urmare a unor buletine de analiză care, deocamdată, nu au fost procesate la nivel național.
Menționăm, că primul caz de îmbolnavire cu COVID- 19 în județul Sălaj a fost confirmat în data de 16.03.2020.
Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul Sălajului din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro
Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.
Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-urile www.stirioficiale.ro
și www.datelazi.ro
Alte decizii, precum și alte date de interes, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *